Izvor: eKapija | Ponedeljak, 27.02.2017.| 14:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencije, događaji, sajmovi - Tematski bilten Kongresni turizam i poslovna putovanja stiže 7. marta

Pre 10 godina Srbija gotovo da nije postojala na međunarodnim mapama kongresnog turizma, a danas se već nekoliko godina zaredom nalazi u top 50 destinacija u svetu. Koliko je važna ova grana turizma, govori činjenica da jedan međunarodni skup od oko 1.000 delegata za destinaciju generiše oko 1 mil EUR prihoda.

Sa druge strane, kongresi, sajmovi i konferencije su prilika da se razmene znanje, informacije i kontakti, šansa za nove poslovne aranžmane i bolju prodaju.

Navedene teme biće fokus biltena Kongresni turizam i poslovna putovanja - Iskoristi šansu, koji ćemo publikovati 7. marta.

U Tematskom biltenu prikazaćemo koliki su kongresni kapaciteti u Srbiji, kakva je hotelska ponuda, šta region može da pruži poslovnim turistima...

U biltenu ćete čitati i kakva je perspektiva sajmova, kako nove tehnologije utiču na organizaciju događaja, kao i koji su planovi države za poboljšanje poslovnog turizma. O tome ćemo razgovarati sa predstavnicima Ministarstva turizma, turističkih organizacija Srbije i Beograda, turističkim radnicima iz regiona i profesorima Ekonomskog fakulteta.

O poslovnom turizmu, kongresnoj industriji i hotelijerstvu u Srbiji i regionu govoriće i Živorad Vasić, direktor hotela Crowne Plaza. Sa predstavnikom Hunguest hotels, razgovaraćemo o njihovoj ponudi, kao i o poslovnom turizmu u Mađarskoj.

U fokusu će biti i prevodilačka industrija, o kojoj će nam govoriti Worldwide Translations, a svoju ponudu i perspektivu razvoja poslovnog turizma izložiće predstavnici kompanije MK Group i No Limit Production, kao i hotela Belgrade Art Hotel, Constantine The Great, Hyatt

Među kongresnim destinacijama, predstaviće se Envoy coference & event, hotel Holiday Inn i Belexpocentar, kao i Kraljevi čardaci.

Aplikacije i tehnička rešenja za organizovanje događaja predstaviće ICTS.

Sajamsku ponudu u Berlinu predstaviće Ekspogrupa, a čitaćete i o hotelima Park i Townhouse 27 u Beogradu.

Ali to nije sve, očekujemo još ekskluzivnih sagovornika.

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na urednik@ekapija.com ili marketing@ekapija.com ukoliko želite da budete deo našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Plan Tematskih biltena u narednom periodu pročitajte OVDE.

Sve Tematske biltene eKapije možete pročitati OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.