Izvor: eKapija | Ponedeljak, 27.02.2017.| 10:02
Izdvojite članak Odštampajte vest

METRO Cash&Carry predstavio asortiman ugostiteljske opreme i najnovije trendove u kulinarstvu

Mnogobrojni posetioci uživali su u prezentacijama
Na ovogodišnjem Sajmu HoReCa opreme, u okviru Međunarodnog sajma turizma i ugostiteljstva u Beogradu, kompanija METRO Cash&Carry predstavila je deo iz svog širokog asortimana hrane i ugostiteljske opreme. Uz izlaganja noviteta u asortimanu, METRO je u okviru ekskluzivnih kulinarskih demonstracija predstavio i najnovije trendove u gastronomiji.

Za vreme sajma, METRO Cash&Carry je demonstrirao pripremu i serviranje hrane, koje su prikazali eminentni kuvari iz različitih krajeva sveta: Italije, Holandije, Hong Konga, Hrvatske, kao i najbolji mladi kuvari Srbije. Svi posetioci METRO štanda bili su u prilici da se uvere zašto ekskluzivni azijski, italijanski, tradicionalni i drugi asortimani izdvajaju ovaj veleprodajni lanac u svetu kulinarstva.

Iz kompanije METRO podsetili su kupce da će do kraja marta u svim distributivnim centrima biti odobren specijalni popust.

- METRO Cash&Carry Srbija stalnim unapređivanjem ponude utiče na poboljšanje poslovanja svojih klijenata, a jedinstveni METRO Horeca centar, koji je posvećen obuci profesionalaca, na dnevnom nivou nudi potpuno besplatan know how u oblasti kulinarstva i ugostiteljstva - dodaju u ovoj kompaniji.

METRO u Srbiji posluje više od decenije, sa 20.000 zadovoljnih Horeca klijenata.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.