NavMenu

Originalna promocija Kopaonika na Sajmu turizma u Beogradu - Brojne pogodnosti za letnju sezonu na planini

Izvor: eKapija Nedelja, 26.02.2017. 13:27
Komentari
Podeli
Pored mnogobrojnih morskih i drugih odredišta, originalnim nastupom na ovogodišnjem 39. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu istakao se štand Kopaonika i MK Resorta, koji prenosi delić letnje atmosfere na planini sunca.

- Već godinama Kopaonik nije rezervisan samo za zimu, već predstavlja destinaciju koja je aktuelna tokom cele kalendarske godine. Promotivni porodični paketi u toku uskršnjih i prvomajskih praznika, odlične pogodnosti za decu, spa & wellness vikend i nedeljni paketi, homeopatski paketi i sadržajna ponuda za aktivan odmor u prirodi, sve to po veoma pristupačnim cenama sve do kraja leta očekuje sve one koji se odluče da letnji odmor provedu u MK Mountain Resortu – izjavila je Svetlana Kostić, marketing menadžer MK Mountain Resorta.

Mart je poznat po brojnim dešavanjima i manifestacijama. Posle Biznis foruma, najvećeg ekonomskog skupa koji se održava početkom ovog meseca na Kopaoniku i koji puni sve kapacitete MK Resorta, od 9. marta posetioci će imati priliku da uživaju u drugom po redu Music Week festivalu. Kako navode iz MK Resorta, za prvi vikend su svi aranžmani rasprodati, a nastupe su potvrdile i regionalne zvezde - Toni Cetinski i Aca Lukas. Svi koji žele da budu deo ovog festivala trebalo bi da požure jer je sve manje mesta i za drugi vikend, od 16. do 19. marta, kada dobar provod garantuju Ceca i Tropiko bend.

Nakon martovskih promocija u ponudi su Uskršnji paketi, na bazi 3 i više noćenja, po ceni već od 135 EUR, a ono što posebno raduje je gratis smeštaj za decu do 12 godina, kao i animacija, ali i ski oprema.

U letnjoj ponudi MK Mountain Resorta su promotivni paketi koji obuhvataju celodnevnu zabavu u prirodi – panoramsku vožnju žičarom Pančić, paraglajding, pešačke ture, vožnju četvorotočkašima po neuređenim stazama, jahanje konja, aktivnosti zabavnog parka – bob na šinama, zip line i tjubing, kao i brojne druge aktivnosti. Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona sa uključenim dodatnim sadržajima za aktivan odmor u prirodi u ponudi je po ceni već od 114 EUR po osobi, a osmodnevni paketi u Konacima od 123 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.