Izvor: Tanjug | Četvrtak, 23.02.2017.| 15:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Viber od marta 2017. uvodi mogućnost kupovine tokom ćaskanja

Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, predstaviće početkom marta nove funkcionalnosti iz oblasti elektronske trgovine koje će korisnicima omogućiti kupovinu proizvoda i brendova tokom ćaskanja sa prijateljima.

Nova funkcija za instant šoping biće aktivna u svojoj beta verziji samo u SAD od 6. marta, a njeno postepeno uvođenje u upotrebu širom sveta očekuje se tokom 2017. godine, saopšteno je iz kompanije Viber.

Korisnicima će, pritiskom na početno dugme na ekranu za razmenu poruka, biti predstavljen asortiman vodećih brendova, što će im omogućiti da pretražuju novu robu i dele vizuelno bogat sadržaj unutar ćaskanja sa prijateljima, koji će moći momentalno da daju svoje komentare na prikazano.

Isto tako, korisnici će moći da primaju i direktne poruke od samog brenda koji budu izabrali, i ako bude trebalo, da se preusmere na firmin sajt ili aplikaciju radi konačne kupovine.

Poslednja istraživanja ukazuju na to da više od polovine vlasnika pametnih telefona koriste uređaj za nabavke i slične aktivnosti, a da 66% njih to čini najmanje jednom nedeljno.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.