NavMenu

Konferencijski multifunkcionalni prostor u centru Beograda - Upoznajte Envoy Conference & Event

Izvor: eKapija Utorak, 07.03.2017. 07:04
Komentari
Podeli
U organizaciji događaja najkompleksniji izazov je pronaći adekvatan prostor. Izolovanost učesnika kongresa je prošlost, MICE (meeting incentives conferences events) prostori su sve više otvoreni ka svojoj okolini, uključujući velike staklene površine i prozore koji pružaju pogled na destinaciju u kojoj se delegati nalaze. Jedan takav prostor otvoren je sredinom prošle godine u samom centru Beograda, na Dorćolu.

Envoy Conference & Event se prostire se na površini od 700 m2 i ima 6 konferencijskih sala, a karakterišu ga staklene površine, prirodno svetlo i prelepa terasa.

Ovaj moderno opremljen prostor nastao je iz potrebe Envoy Hotel-a da svojim gostima ponudi dodatnu uslugu, saznajemo od Ane Jovićević, direktorke prodaje i marketinga.

Ona nam kaže da su, s obzirom na to da centar posluje samo nekoliko meseci, rezultati iznad očekivanja.

- Spojili smo usluge noćenja u hotelu i prostora za konferencije, seminare, obuke, što je izuzetno traženo u kongresnoj industriji. Udaljenost hotela i konferencijskog centra je samo 5 minuta hoda. I sve to u srcu Beograda – objašnjava nam Jovićević.

Sala Salvador DaliSala Salvador Dali
Envoy Conference se nalazi u Gospodar Jevremovoj ulici broj 47 i nudi u najam kompletno opremljene prostore predviđene za najrazličitije vrste događaja, kao što su sastanci, seminari, radionice, korporativna slavlja, konferencije za štampu, kokteli, izložbe i slično.

Na samom ulazu u konferencijski centar nalazi se prijemni lobi i registracijski pult, pogodan za doček i registraciju učesnika.

Prostori su osvetljeni prirodnim svetlom, komforni i prijatni, a na raspolaganju je takođe velika terasa od 200 m2.

Svaka prostorija opremljena je savremenom profesionalnom tehnikom (LCD ekran od 65 inča, laptop, besplatan Wi-Fi, tabla i drugo), uključujući kabine za tumače/prevodioce i multifunkcionalne stolove koje je lako prilagoditi potrebama i zahtevima vašeg događaja.

Sala PikasoSala Pikaso
Šest konferencijskih sala, nazvanih po slikarima Salvador Dali, Pikaso, Sezan... su različite strukture i opremljenosti i mogu da odgovore na sve zahteve korisnika.

U najveću salu sa pozorišnom postavkom može da se smesti 180 ljudi. Moguće ju je podeliti na dva dela. Iz nje se direktno izlazi na terasu, savršenu za pauze između sastanaka tokom leta.

Terasa se može koristiti i samostalno za razne vrste koktela i korporativnih proslava.

Kako je trend da učesnici kongresa žele da dožive destinaciju u kojoj su, da osete život lokalne zajednice, a kako se prostor nalazi nedaleko od hotela gde su delegati smešteni, kao i od glavnih gradskih sadržaja, izbor Envoy Conference vašem događaju može dati dodatnu vrednost.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Kongresni turizam i poslovna putovanja - Iskoristi šansu" možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.