NavMenu

Foto konkurs "Beograd koji nestaje"

Izvor: eKapija Nedelja, 19.02.2017. 16:15
Komentari
Podeli
(Foto: KC Slagle/shutterstock.com)
Beogradski irski festival, čije će se peto izdanje održati od 6. do 22. marta 2017, raspisao je foto konkurs na dve teme: "Beograd koji nestaje" (Ghost Belgrade) i "Svetlo" (Illumination), a pobednike očekuju vredne nagrade, objavljeno je na sajtu Grada.

Prva tema foto konkursa, Beograd koji nestaje, predstavlja sve ono što, zahvaljujući razvoju grada, polako nestaje ili postoji još samo u tragovima. Rok za prijem fotografija i kratkih video radova (do pet minuta dužine) otvoren je do 3. marta. Pobednici će biti proglašeni 11. marta, na izložbi fotografija u Kulturnom centru Rex u 15 časova.

Druga tema foto konkursa je Svetlo i trajaće od 16. do 18. marta. Ova kategorija vezana je za sve građevine koje će biti osvetljene zelenom bojom tokom proslave Dana svetog Patrika: Most na Adi, Palata Albanija, hotel Moskva, Glavna pošta, kanadska ambasada, hotel Park. Rok za slanje radova iz ove kategorije je 20. mart, a pobednici će biti proglašeni na zatvaranju festivala 22. marta 2017.

Facebook pobednik (odabir publike) dobija jedno romantično noćenje za dvoje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.