NavMenu

Case Study Show 2017. od 3. do 11. marta u Beogradu - Iskustvo koje svaki student zaslužuje

Izvor: eKapija Sreda, 15.02.2017. 08:38
Komentari
Podeli
Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje jedanaesti put zaredom projekat Case Study Show 2017, koji će se održati u periodu od 3. do 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije, saopšteno je iz te studentske organizacije.

Case Study Show je manifestacija edukativno-takmičarskog karaktera koja pruža idealnu priliku svim mladim i ambicioznim studentima da zakorače u poslovni svet i da teorijsko znanje stečeno tokom studija primene u praksi. Studenti se takmiče u rešavanju studije slučaja, koja predstavlja realan poslovni problem kompanije učesnice, a najuspešnije takmičare očekuje program prakse, treninga ili organizacije specijalnog događaja u kompaniji za koju su rešavali studiju slučaja.

O značaju i potencijalu ovog projekta najbolje govori činjenica da projekat podržavaju neke od najboljih kompanija na našem tržištu kao što su: Delhaize Serbia, Mozzart Bet, Roche, Henkel, Vip mobile, Bosch, Opel Srbija, eFront, Philip Morris International, Quantox Technology, TeleSign i Centili.

Prvi dan projekta je rezervisan za svečano otvaranje i Meet Up na kom se studenti mogu predstaviti kompanijama učesnicama u neformalnoj atmosferi i ostaviti svoj CV u online bazu koja će biti prosleđena svim partnerima projekta.
Zatim, 4. i 5. marta, u okviru Case Academy-a se održavaju predavanja na Fakultetu organizacionih nauka u okviru kojih će studenti koji nemaju dovoljno iskustva u rešavanju studije slučaja imati priliku da kroz četiri predavanja i radionicu nauče od stručnjaka iz ove oblasti nešto više o načinu na koji bi trebalo da pristupe rešavanju realnog poslovnog problema.

Nakon odslušanih predavanja studenti će imati priliku da stečeno znanje primene u okviru Case Room-a, koji se održava 9. i 10. marta i koji predstavlja takmičarski deo Case Academy-a. Studenti se takmiče u timovima od po tri člana i imaju četiri sata da reše zadati poslovni problem.

Paralelno sa Case Room-om se održava Business Case koji predstavlja glavni i ujedno i najveći deo Case Study Show-a. Studenti se takmiče u timovima od po četiri člana i imaju pet dana da reše studiju slučaja, čije rešenje nakon toga prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Case Room i Business Case se održavaju na Fakultetu organizacionih nauka.

Poslednji dan projekta, 11. mart, će se održati u Narodnoj banci Srbije i namenjen je za Speed Dating koji pruža priliku svim zainteresovanim studentima da se kroz formu kratkih intervjua predstave vodećim kompanijama na domaćem tržištu. Nakon Speed Dating-a sledi svečano zatvaranje projekta.

Projekat je otvoren za sve studente Beogradskog univerziteta.

Za ovogodišnji Case Study Show svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti u timu ili individualno, slanjem CV-a i popunjavanjem forme na zvaničnom sajtu organizacije. Prijave su otvorene do 17. februara.

Za više informacija možete posetiti zvaničan sajt www.estiem.org.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.