Izvor: seebiz.eu | Utorak, 14.02.2017.| 10:25
Izdvojite članak Odštampajte vest

Montenegro Airlines uskoro leti i ka trećem ruskom gradu

(Foto: montenegroairlines.com)
Montenegro Airlines (MA) uspeo je da, uprkos velikoj konkurenciji, uspostavi saradnju sa najvećim turoperatorima na ruskom tržištu, a u planu je otvaranje saobraćaja ka trećem gradu u toj zemlji, saopštio je direktor predstavništva nacionalne aviokompanije u Rusiji, Božidar Koljević.

On je kazao da je tržište Rusije jako kompleksno, a konkurencija ogromna, pri čemu čak 17 aviokompanija leti saobraća ka Crnoj Gori.

- MA kao najpunktualnija aviokompanija, sa modernom flotom i jedina strana za ruske putnike, predstavlja optimalan i najbolji izbor za putovanje ka Crnoj Gori - rekao je Koljević za časopis MA, Luxury Inflight.

MA od 2007. godine realizuje regularne letove iz Moskve ka Crnoj Gori, a od 2015. godine saobraća i ka Sankt Peterburgu. Plan za naredni period je otvaranje saobraćaja i prema trećem gradu na mapi Rusije.

- Uprkos velikoj konkurenciji, na tržištu Rusije uspeli smo da uspostavimo saradnju sa najvećim turoperatorima kao što su TUI, PAKS, Biblio glogus, Natali tours, CG tours i ICS - precizirao je Koljević.

Predstavništvo MA u Rusiji ima dve kancelarije: jednu u strogom centru Moskve, diplomatskom kvartu, gde se nalazi i Ambasada Crne Gore i drugu na aerodromu Domodedovo.

Koljević je ostakao da je optimista što se tiče budućeg rada, kao i da postoji još mnogo prostora za napredak i razvoj ruskog tržišta, uz podršku države Crne Gore i resornih ministarstava.

On je ocenio da su putnici iz Rusije, koji koriste usluge Montenegro Airlinesa, jako zadovoljni i rado putuju sa njima, a novi izazovi će biti otvaranje regularnog aviosaobraćaja ka glavnim gradovima Belorusije, Azerbejdžana, Jermenije i Kazahstana.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.