NavMenu

Aplikacije kontakt centara za lakši rad turističkih agencija - održana prezentacija kompanija "PSTech" i "Cisco"

Izvor: eKapija Sreda, 23.04.2008. 15:15
Komentari
Podeli

Danas (23. april 2008. godine) je održana prezentacija kompanija "PSTech" i "Cisco" u vezi sa aplikacijama kontakt centara namenjenim turističkim agencijama. Aplikacije mogu da se primene u radu kompanije bilo koje delatnosti koji zahteva pružanje informacija putem telefona, a na prezentaciji je predstavljen način upotrebe prilagođen poslovanju turističkih agencija.

Kompanija "PSTech" (Power Symbol Technology) je domaća kompanija koja od 2001. godine radi kao deo razvojnog tima na dizajnu, razvoju i automatskom testiranju "Cisco Unified Communication" grupe proizvoda. Nagrada "Izvoznik godine 2006." koju su dobili od agencije SIEPA u kategoriji malih i srednjih preduzeća, potvrđuje činjenicu da je izvršen transfer znanja lokalne kompanije prema globalnom "Cisco" koristeći "Cisco" platformu i otvorenu naprednu tehnologiju.

Pokrenuli su program treninga kao deo "Cisco UC Applications" promocije u centralnoj i istočnoj Evropi. "Cisco" zaposleni i njihovi partneri su u mogućnosti da nauče kako da instaliraju i konfigurišu UC proizvode i na taj način obezbede kvalitetnu implementaciju ovih naprednih rešenja kod korisnika.

Ove kompanije, integrisale su "Cisco Unified Contact Express i SugarCRM (Costumer Relationship Management) aplikaciju i na samoj prezentaciji demonstrirano je rešenje i prednosti upotrebe ovakve integracije.

Ta integracija maksimizira efikasnost samog kontakt centra i CRM, doprinosi povećanju produktivnosti agenata, smanjenju troškova, povećanju motivisanosti zaposlenih, zadovoljstvu klijenata i povećavanje profitabilnosti putem uvećanja lojalnosti klijenata.

Na demonstraciji su prikazane funkcionalnosti aplikacija - identifikacija klijenta na osnovu broja telefona ili na osnovu ličnog broja , "Pop-up screen" sa podacima o klijentu ( prosečno štedi 15 sekundi po transakciji), evaluacija važnosti klijenta na osnovu podataka iz CRM i prioritizacija poziva na osnovu ove informacije, "Self registration", "Click-to-call", "Customer self service" i "Customer loyalty" program.

Predstavljeni su i benefiti integracije sa drugim "Cisco" proizvodima poput "Meeting Place".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.