Izvor: eKapija | Ponedeljak, 21.04.2008.| 13:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Završen "Moto Bike Expo" u Novom Sadu - za četiri sajamska dana prodato više od 500 motocikala

Izuzetna prodaja dvotočkaša, premijerne promocije motocikala, tribine o bezbednosti saobraćaja, predstavljanje bajkera, akrobatske vožnje motociklista obeležili su ovogodišnji "Moto Bike Expo – Novi Sad" , na kojem je 40 izlagača privuklo pažnju oko 18.000 posetilaca.

- Izlagači na 3. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo - Novi Sad" izuzetno su zadovoljni nastupom, kako zbog posećenosti, tako i zbog poslovnosti, odnosno prodaje i sklopljenih ugovora. Naime, za četiri sajamska dana prodato je više od 500 motocikala, skutera i bicikala, a pravi efekti poslovnosti videće se tek posle Sajma – izjavio je menadžer projekta Miroslav Radišić.

Samostalni stručni saradnik za odnose s javnošću Novosadskog sajma Boris Nadlukač saopštio je da je u premijerno organizovanom Izboru za motocikl Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad", u konkurenciji 17 modela, prema mišljenju posetilaca, to laskavo priznanje poneo motocikl "YZF-R1", proizvođača "Yamaha".

Prema broju glasova, drugo mesto zauzeo je "Suzuki" model "GSXR 600K8", a treće "BMW R 1200 GS adventure".

Treći međunarodni sajam "Moto Bike Expo – Novi Sad", osim najnovijih modela motocikala i bicikala, protekao je u znaku stručnih tribina na kojima je bilo reči o poboljšanju kontrole i povećanju bezbednost biciklista i motociklista u saobraćaju.

Generalni sponzor Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad", NLB Continental banka je tokom Sajma posetiocima ponudila i poseban dinarski kredit za kupovinu dvotočkaša, koji su bili izloženi u ponudi izlagača Sajma.

Najsrećnijem posetiocu 3. međunarodnog sajma motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo – Novi Sad" na Novosadskom sajmu pripao je skuter "srpint max sport edition" od 50 kubika.

Dar Novosadskog sajma i generalnog uvoznika i distributera skutera "sprint", novosadske firme "Massetehnic", otišao je u ruke Džona Fajfrića iz Berkasova kod Šida. Osim skutera, na poklon je dobio i kacigu i kofer. Ukupna vrednost poklona je oko 1.000 EUR.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.