NavMenu

Studenti iz Srbije obeležili otvaranje Nedelje dizajna u Milanu

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.04.2008. 14:59
Komentari
Podeli

Na dan otvaranja Nedelje dizajna u Milanu, 16. aprila studente iz Srbije, koji izlažu u paviljonu "Salone Satellita", rezervisanog za mlade dizajnere, posetillo je više od 600 ljudi sa univerziteta širom sveta, studenti dizajna, predstavnici raznih firmi i medija.

Srpski studenti privukli su veliku pažnju i medija, ekipa nacionalne italijanske televizije RIA je snimala 16 dizajn prototipova studenata iz Srbije, a nakon njih su stigli urednici i novinari iz časopisa "Elle", "NU Dizajn", "Casa E Jardim", "Libero", "Cose di Casa", "Australian Financial Review".

Učešće studenata Šumarskog fakulteta na ovom najvećem sajmu dizajna nameštaja na svetu podržale su firme "Biesse", "Top Tech", "Forma Ideale", EPS, kao i Ministarstva nauke, Republičke agencija za drvo, opština Čukarica i Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.