Izvor: Promo | Sreda, 01.02.2017.| 10:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dan zaljubljenih - događaj za pamćenje

Dan zaljubljenih je i u 2017. godini posebna tema za IN Hotel. Tradicionalno, po uzoru na prethodne godine ali sa obaveznim novinama i primerenom dekoracijom, moći ćete da uživate i u slatkom iznenađenju koje je ovaj vrhunski beogradski hotel pripremio.

Sa jedinstvenim enterijerom, restoranom za prave sladokusce, Barom INfinity i Spa centrom, boravak za Dan zaljubljenih u tom hotelu će sigurno impresionirati vašu voljenu osobu i pretvoriti ovaj Dan zaljubljenih u događaj za pamćenje.

Možete da odaberete i rezervišete jedan od paketa "Valentine’s Day" ili "Valentine’s Days".

"Valentine’s Day" paket uključuje jedno noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi za dve osobe, čokoladni kolač u sobi u obliku srca, besplatno korišćenje garaže ili prevoz do tržnog centra Ušće ili Delta City, check out do 15 časova, besplatno korišćenje spa centra, Wi-Fi interneta. Cena paketa je 90 EUR.

"Valentine’s Days" paket obuhvata dva noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi za dve osobe, čokoladni kolač u sobi u obliku srca, besplatno korišćenje garaže ili prevoz do tržnog centra Ušće i Delta City, check out do 15 časova, besplatno korišćenje spa centra, Wi-Fi interneta. Cena paketa je 160 EUR.

IN Poslastičarnica inspirisana Danom zaljubljenih pripremila je IN čoko kolač za zaljubljene u obliku srca, koji možete kupiti za poneti u specijalnom pakovanju ili ga konzumirati u INfinity baru sa panoramskim pogledom na novi i stari Beograd.

Za tu priliku, IN Hotel je pripremio i " St. Valentine’s menu" za 1.650 dinara, po osobi sa uključenom časom vina.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.