NavMenu

U februaru 2017. tender za obnovu Kliničkog centra Srbije

Izvor: Politika Ponedeljak, 30.01.2017. 09:41
Komentari
Podeli
Klinički centar Srbije (Foto: kcs.ac.rs)Klinički centar Srbije
Tender za rekonstrukciju postojeće zgrade Kliničkog centra Srbije, koja nije nikada do kraja završena, i za dogradnju nove kule biće raspisan u toku februara najavio je za Politiku Marko Blagojević, šef Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

U KCS, čija se obnova najavljuje od 2009. godine, biće uloženo 22 mil EUR. Savremeni KCS trebalo bi da ima 30 operacionih sala, 930 bolničkih kreveta i kompletan dijagnostički centar na jednom mestu.

Podsetimo, za ovu godinu najavljena su velika ulaganja u zdravstvo. Osim obnove KCS, počeće i izgradnja novih objekata kliničkih centara u Novom Sadu i Kragujevcu, dok bi za oko dva meseca trebalo da bude otvoren novi klinički centar u Nišu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.