NavMenu

Na "Moto Bike Expo-Novi Sad" po prvi put u Srbiji motocikli "MV Agusta"

Izvor: eKapija Utorak, 15.04.2008. 15:45
Komentari
Podeli

Ljubitelji dvotočkaša imaće priliku da i ove godine, na 3. međunarodnom sajmu motocikala bicikala i prateće opreme "Moto Bike Expo- Novi Sad", koji će na Novosadskom sajmu biti održan od 17. do 20. aprila, vide modele motocikala i bicikala renomiranih svetskih proizvođača. Prema rečima menadžera projekta "Moto Bike Expo – Novi Sad" Miroslava Radišića, na Sajmu neće izostati ni premijere.

- Prvi put na srpskom tržištu biće predstavljen "Suzuki" model "GSXR 600k8" , kao i motocikli italijanskog proizvođača "MV Agusta" – rekao je Radišić na konferenciji za novinare. On je najavio da su izlagači, kojih je ove godine 40, pripremili posebne pogodnosti za kupovinu modela, za koje očekuju da će biti najveća potražnja.

Poseban dinarski kredit za kupovinu manjih motocikala, posetiocima će ponuditi generalni sponzor Sajma, NLB Continental banka. Kako je izjavio izvršni direktor za poslovanje sa fizičkim licima i malim i srednjim preduzećima NLB Continental banke Zoran Trpkovski, krediti će biti odobravani na 6 do 24 meseca bez depozita, u iznosu od 30.000 do 150.000 dinara.

- Promotivna kamatna stopa za vreme trajanja Sajma biće 19,95% bez valutne klauzule - rekao je Trpkovski. Zahtev za kredit moći će da se preda na štandu banke u Hali "Master" Novosadskog sajma.

Poseban segment Sajma "Moto Bike Expo – Novi Sad" biće posvećen bezbednosti u saobraćaju. U vezi s tim, najavljene su tribine "Bicikl u zakonskim propisima", koja će biti održana u četvrtak, 17. aprila od 13 časova, i "Bezbednost motociklista u saobraćaju" koja je na programu u petak, 18. aprila od 11 časova.

Velika pažnja usmerena je na prateće sadržaje, a u planiranoj "street fight" vožnji u subotu 19. i nedelju 20. aprila, nastupiće Čaba Erdeš iz Mađarske.

Svi posetioci s kupljenim ulaznicama, na kojima će biti kuponi za poklon-igru, konkurisaće za skuter "sprint" darodavca "Massetehnic" u Novom Sadu.

Novosadski sajam ove godine organizuje izbor za motocikl Sajma "Moto Bike Expo - Novi Sad". Posetioci će glasanjem odlučiti koji će od 17 prijavljenih modela poneti to laskavo priznanje. Oni koji budu glasali za pobednički model u prilici su da osvoje vredne poklone koje je obezbedila beogradska "Guevara".

Radno vreme 3. međunarodnog sajma motocikla, bicikala i prateće opreme je od 10 do 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 290 dinara, dok je cena kolektivne ulaznice za grupe veće od 15 osoba – 200 dinara. Uz ulaznicu će svaki posetilac dobiti Katalog izlagača.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.