Izvor: eKapija | Utorak, 24.01.2017.| 13:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Staragent Plus dobitnik priznanja European Business Awards - Pobeda u kategoriji brige o klijentima i inovacijama u preduzetništvu

Sa dodele priznanja
Kompanija Staragent Plus proglašena je za Nacionalnog šampiona Srbije za 2016/17. godinu, u okviru European Business Awards u selekciji najuspešnijih evropskih preduzeća, u kategoriji Customer Focus&The Entrepreneur of the Year Award. Staragent Plus je nagrađen kao kompanija koja rast zasniva na dubokom razumevanju potreba klijenata i inovacijama u poslovanju, navedeno je u saopštenju Staragent Plus-a.

Izvršni direktor kompanije Nemanja Netković primio je nagradu na ekskluzivnom događaju u Zagrebu, u okviru niza dešavanja koji slave najbolji biznis u Evropi, dodaje se u saopštenju.

Staragent Plus je izabran u konkurenciji od 33.000 preduzeća, a o pobednicima je odlučivao nezavisni žiri, koji su činili vodeći menadžeri najuspešnijih poslovnih sistema Evrope, kao i akademski lideri.

Staragent Plus predstavljaće Srbiju u narednoj fazi takmičenja "Pobednički video zemlje" među ukupno 34 države.
Cilj tog prestižnog takmičenja je da podrži razvoj jače i uspešnije poslovne zajednice širom Evrope.

European Business Awards kroz niz aktivnosti promoviše uspešne preduzetnike i preduzeća istinski posvećena klijentima širom Evrope, ali pre svega razvoj biznisa koji doprinose rastu i prosperitetu šire globalne ekonomije.

Za video kompanije Staragent Plus može se glasati putem linka


Staragent Plus je izdvojeno preduzeće Agent Plus Grupe koje posluje kao generalni agent tri prestižna linijska brodara, članica danske AP Moller grupacije. Od samog osnivanja 2008. godine zastupnik je najveće brodske kompanije na svetu Maersk Line i vodećih brodara Safmarine i Seago Line za Srbiju.

Kompanija je specijalizovana za prekookeanski kontejnerski transport, u uvozu i izvozu za sve vrste roba. Kompletan logistički servis preko glavnih balkanskih luka uspešno realizuje pružajući dodatni uslugu kopnenog intermodalnog transporta, dodaje se u saopštenju.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.