NavMenu

Bel Medic uveo standard za zaštitu životne sredine ISO 14001

Izvor: Promo Ponedeljak, 23.01.2017. 15:03
Komentari
Podeli
Bel Medic timBel Medic tim
Bel Medic je prva zdravstvena ustanova u Srbiji koja je uvela ISO standard za zaštitu životne sredine 14001. Quality Austria Center izdao je 9. januara Bel Medic-u sertifikat za sistem upravljanja zaštitom životne sredine prema standardu ISO 14001, kao i sertifikat HACCP za sistem bezbednosti hrane. Istovremeno je Bel Medic uspešno prošao resertifikacioni audit sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001 prema novoj verziji 2015.

ISO sertifikati koje Bel Medic poseduje garantuju pacijentima najviši nivo kvaliteta usluge i bezbednosti u svakom trenutku, naveo je Bel Medic u saopštenju i dodao da je ovakav uspeh rezultat timskog rada, identifikacije kolektiva sa vizijom i misijom kompanije u kojoj rade i entuzijazma preko 350 stalno zaposlenih u "Bel Medicu", kao i svih saradnika i poslovnih partnera.

Naravno, iza svega toga stoji zajednički stav da uspeh ne sme da uspava onoga ko ga je dostigao:

- Kada je češki atletičar Emil Zatopek trčao svoj prvi maraton na Olimpijskim igrama u Helsinkiju, takmičeći se sa Džimom Pitersom, britanskim trkačem i tadašnjim rekorderom u maratonu, ovaj je od starta pokušao da ga izmori. Forsirao je nenormalno brz tempo, a Zatopek ga je zbunjeno pitao nije li to prebrzo. Iz lukavosti ili šale, Piters mu je rekao da nije, da čak idu presporo. Tada je Emil pojačao, ostavio šampiona iza sebe, osvojio zlato i postavio novi rekord. Uradio je nešto gotovo nemoguće, postao najveći i najomiljeniji atletičar 20. veka, poznat po tome što je konkurenciju tretirao kao prijatelje. Posle ovog uspeha novinari su ga pitali - kako. Rekao im je da je prvih 20 kilometara trčao najbrže što je mogao. A kako ste posle, pitali su. Pa, kaže, posle sam samo ubrzavao. Dozvoljavam sebi se da ovom prilikom napravim paralelu između puta Emila Zatopeka i puta Bel Medica. Baš kao i ovaj veliki sportista, i Bel Medic je, posle prvih 20 godina, samo još više ubrzao tempo. Ne opuštamo se. Valjda je u tome tajna uspeha – izjavila je dr Jasmina Knežević, osnivač i direktor Bel Medic-a.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.