NavMenu

Transfera započela saradnju sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj

Izvor: eKapija Ponedeljak, 23.01.2017. 13:54
Komentari
Podeli
Kompanija Transfera otpočela je saradnju sa Timom za podršku malih i srednjih preduzeća Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) kroz savetodavni projekat Razvoj poslovnih procesa, čiji je cilj mapiranje i optimizacija procesa u okviru kompanije.

Uz pomoć stručnih konsultanata, formiran je i akcioni plan poboljšanja performansi "Transfera 2020" koji će, prema navodima iz saopštenja kompanije, u narednom periodu unaprediti sve usluge koje Transfera pruža i kreirati dodatnu vrednost za korisnike usluga te kompanije.

- Posle uspostavljanja standarda kvaliteta i sertifikacije koju je sproveo SGS, formiranja organizacione strukture i sistematizacije radnih mesta u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka i implementacije softverskog rešenja u kooperaciji sa kompanijom M&I, uspostavljanje saradnje sa EBRD-om predstavlja logičan korak na razvojnom putu kompanije Transfera. Drago nam je da je Evropska banka za obnovu i razvoj prepoznala potencijal Transfere i da ćemo imati snažnog partnera na projektu koji će rezultovati unapređenjem naših usluga, a na kraju i većim zadovojstvom klijenata – rekao je Zoran Vranješ, menadžer razvoja u kompaniji Transfera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.