Izvor: eKapija | Ponedeljak, 23.01.2017.| 11:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

Proglašeni dobitnici PRO PR Awards za 2017. godinu

Organizatori PRO PR - prve međunarodne konferencije za odnose s javnošću u jugoistočnoj Evropi, objavili su dobitnike nagrade PRO PR Awards.

Kako je navedeno u saopštenju organizatora (Apriori komunikacije Zagreb), dobitnici priznanja u kategoriji PRO PR Awards iz Srbije su Andrea Vaci (Grad Subotica), prof.dr Tamara Vlastelica (Fakultet organizacionih nauka Beograd) i Arsen Rudan (Air Serbia).

Za najbolju menadžerku u kategoriji PRO PR Awards Vision Manager proglašena je direktorka Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld, a pobedu u kategoriji PRO PR Awards Vision City odneo je Grad Šibenik.

Povodom obeležavanja 15. PRO PR konferencije, utemeljeno je i priznanje PRO PR Infigo Awards koje će biti dodeljeno uglednom bosansko-hercegovačkom komunikacionom stručnjaku Ekremu Dupanoviću.

Ostala priznanja su utemeljena 2012. povodom obeležavanja desete godišnjice konferencije, a namenjena su pojedincima koji su na poseban način doprineli razvoju i afirmaciji struke odnosa s javnošću. Ove godine, nagrađen je 21 komunikacioni stručnjak iz regiona i sveta dok su preostale tri nagrade u kategorijama Vision Manager, Vision City i PRO PR Infigo Award pripale pojedincima koji su prepoznali važnost i moć komunikacija u postizanju željenih poslovnih ciljeva.

- Izuzetna mi je čast što ćemo 15. godišnjicu PRO PR konferencije obeležiti svečanom dodelom priznanja pojedincima koji dugi niz godina s puno ljubavi, truda i znanja aktivno predtavljaju važnost odnosa s javnošću kao profesije koja uvelike utiče na razvoj društvenih situacija - rekao je ovom prilikom predsednik organizacionog odbora PRO PR konferencije, Danijel Koletić.

Svečana dodela priznanja PRO PR Awards održaće se u sklopu 15. PRO PR konferencije, 8. aprila 2017. u Termama Tuhelj. Unikatne statue namenjene ovogodišnjim dobitnicima izradiće studenti Akademije primenjene umetnosti Univerziteta u Rijeci.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.