NavMenu

"Ples bagera" najavio 34. međunarodni sajam građevinarstva u Beogradu

Izvor: Biznis Subota, 12.04.2008. 16:06
Komentari
Podeli



Članovi engleske kompanije "JCB" izveli su danas (12. april 2008. godine) performans "Ples bagera"ispred Starog dvora, čime je najavljen 34. međunarodni sajam građevinarstva "SEEBBE" ( South- East Europe Belgrade Building Expo) koji će, od 15. do 19. aprila, biti održan na Beogradskom sajmu.

Slogan sajma je "Gradimo dalje", a jedan od učesnika je i firma "JCB" sa "Dancing diggers", koji predstavljaju vrhunsko obučen tim koji svojim akrobatskim majstorijama u upravljanju kombinirkama 3CX pokazuje izuzetnu umešnost posade i najbolje karakteristike mašina te kompanije.

Više od1.000 izlagača iz 31 zemlje Evrope, SAD i Azije predstaviće savremena dostignuća u svim oblastima građevinske delatnosti, od projektovanja i izgradnje do opremanja objekata i enterijera.

Na sajmu će biti predstavljeni najnoviji softer za proizvodnju stolarije, kompjuterska tehnologija u obradi stakla, skele koje se sklapaju bez šrafljenja, kao i novi euro blok 61 za zidanje.

Pored pojedinačnih prezentacija , na ovogodišnjem sajmu građevinarstva predstaviće se, u okviru nacionalnih izložbi, izlagači iz Grčke, Turske, Italije, Slovenije i Hrvatske.

Atraktivne prezentacije izlagača pratiće stručni skupovi sa temama iz oblasti savremenog građevinarstva, a biće organizovani u saradnji sa odgovarajućim naučnim institucijama Srbije.

Izlagači će svoju ponudu izložiti u sedam hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, a posetiocima je obezbeđeno besplatno parkiranje vozila na Adi Ciganliji i prevoz do i od sajma - od 9.30 do 20 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, za grupne posete 350, dok je ulaznica za svakodnevnu posetu u vreme trajanja sajma 800 dinara.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.