NavMenu

Počinje glasanje za omiljenu domaću robnu marku - Više od 500 brendova u trci za nagradu potrošača Moj izbor 2017

Izvor: Tanjug Ponedeljak, 16.01.2017. 18:27
Komentari
Podeli
Prvi krug glasanja za nagradu potrošača u Srbiji - Moj izbor 2017, počinje u ponedeljak, 16. januara 2017. godine, a u konkurenciji za nagradu naći će se više od 500 domaćih proizvoda i brendova u 18 kategorija, saopšteno je iz Privredne komore Beograda.

Kako je navedeno, u prvom krugu glasanja, koje će biti organizovano u dve runde, glasaće korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova plasiraće se u finale, gde će ih čekati po pet najbolje plasiranih brendova iz prošlogodišnje akcije. Finalno glasanje biće obavljeno u supermarketima u 14 gradova Srbije.


Akciju Moj izbor sedmi put organizuje udruženje Moja Srbija, uz podršku Privredne komore Beograda i Grada Beograda, u cilju podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvalliteta robe i usluga u Srbiji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.