NavMenu

Dragana Krstić nova generalna direktorka Volvo Group Trucks za Adriatic South region

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.01.2017. 09:28
Komentari
Podeli
Dragana KrstićDragana Krstić
Dragana Krstić je od 1. januara 2017. godine nova generalna direktorka Volvo Group Trucks Adriatic South region, kojem pripadaju tržišta Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Crne Gore.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, ona na novu funkciju dolazi sa pozicije finansijskog direktora u istoj organizacionoj celini Volvo Group Trucks.

U Volvo kompaniji u Srbiji Dragana Krstić je od 1998. godine, odnosno od samog njenog osnivanja. Od 2003. do kraja 2016. godine radila je na poziciji regionalnog finansijskog direktora u kompanijama Volvo Trucks u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. Od 2011. do 2014. godine istu funkciju je imala i u kompanijama Volvo Trucks u Hrvatskoj i Sloveniji.


Dragana Krstić je diplomirani inženjer tehnologije, udata je i ima dvoje dece.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.