Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.01.2017.| 15:42
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi sadržaji uz Avalski toranj - Objavljen javni poziv za izgradnju sportskih terena, teretane na otvorenom, etno-prodavnice...

Avalski toranj godišnje poseti oko 150.000 ljudi
Avala će novu turističku sezonu dočekati u novom ruhu. Nakon priče da nas od proleća 2017. čekaju zanimljivi sadržaji uz Toranj, stižu i konkretne najave.

Javno preduzeće Emisiona tehnika i veze objavilo je konkurs za uređenje kompleksa Avalskog tornja, radi unapređenja turističke ponude. Traže se izvođači radova, za uređenje poslovnog prostora i izgradnju sportskih terena.

Na Avali je u planu izgradnja sportskih terena, koji će jednim delom biti smešteni na napuštenom parking prostoru, a delom na zelenoj površini uz rampu glavnog prilaza. Biće izgrađeni tereni za mali fudbal sa tribinama i tereni za košarku, kao i teretana na otvorenom.

U delu poslovnog prostora u Avalskom tornju predviđena je etno-prodavnica sa pultom (dve prodajne prostorije sa policama za izlaganje, kao i skladišni prostor). Takođe, biće uređena i dečija igraonica.

Zainteresovane kompanije mogu svoje ponude dostavljati do 3. februara, a više informacija o javnom pozivu možete pogledati OVDE.

Avalski toranj godišnje poseti 150.000 turista, a da cilj je da ih sledeće godine bude 200.000, rekao je ranije ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.