NavMenu

Otvoren peti "WEG" maloprodajni centar u Beogradu - "WEG" proizvodi uskoro i na tržištima Evrope, Azije i Afrike

Izvor: eKapija Petak, 04.04.2008. 09:50
Komentari
Podeli

Jovica Đurić i Snežana DakićJovica Đurić i Snežana Dakić

Kompanija "WEG Tehnology" sinoć ( 3. april 2008. godine) je svečano otvorila novi ekskluzivni, peti po redu, "WEG" maloprodajni objekat u Nehruovoj 93, na Novom Beogradu. Kupcima je ponuđeno preko 8.000 artikala visokog kvaliteta audio-video uređaja, bele tehnike i malih kućnih aparata poznatih svetskih proizvođača.

Povod za slavlje bio je, pored novootvorene prodavnice tehničke robe, i nedavno potpisivanje ugovora sa "Metro Group". Time je "WEG" postao prvi srpski brend čiji će se proizvodi naći na rafovima 2.200 distributivnih centara u 31 zemlji šrirom sveta ( Evropa, Azija, Afrika).

Jovica Đurić i Snežana DakićJovica Đurić i Snežana Dakić

- Robna marka "WEG" konkuriše svojim kvalitetom i cenom i najpoznatijim svetskim proizvođačima, i kao posledica toga, do kraja godine širom sveta naći će se televizori, LCD televizori i usisivači sa oznakom Made in Serbia, jer je Fond za razvoj Republike Srbije odobrio kompaniji sredstva izgradnju fabrike ovih proizvoda - rekao je Jovica Đurić, predsednik kompanije "WEG Tehnology"

Milan Janković, predsednik Privredne komore Beograda, izjavio je prilikom svečanog otvaranja da je ovakav uspeh moguće podstići samo desetogodišnjom tradicijom, kvalitetom i istrajnim radom.

Tijana Katalinić, diretorka marketinga kompanije "WEG Technology", najavila je da je za kupce u novoj "WEG" prodavnici planirano dosta pogodnosti kao što je odloženo plaćanje, odobravanje kredita na licu mesta i sniženja više od 100 proizvoda svakog meseca.

Kompanija "WEG ( West East Group) Tehnology" je internacionalna kompanija sa sedištem u Beogradu koja proizvodi i distribuira visokokvalitetne audio-video uređaje, belu tehniku i kućne aparate.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.