NavMenu

"DIS" u Jagodini otvorio četvrti maloprodajni objekat u Srbiji - posao za 100 ljudi

Izvor: Tanjug Četvrtak, 03.04.2008. 16:44
Komentari
Podeli

Predsednik opštine Jagodina Dragan Marković-Palma 3. aprila je u Jagodini otvorio maloprodajni objekat Proizvodno - trgovinskog preduzeća iz Krnjeva "DIS", površine 4.000 m2, sa 15.000 artikala, četvrti ove firme u Srbiji.

Čestitajući vlasniku preduzeća DIS što je izabrao Jagodinu za otvaranje marketa, Marković je istakao da će u ovom objektu raditi više od 100 mladih ljudi iz opštine Jagodine.

- "DIS" je Jagodinu izabrao zato što je ovo turistički grad, koji je u prošloj godini bio treći po posećenosti, posle Vrnjačke i Soko Banje - rekao je Marković i napomenuo da opština ima nameru da do kraja godine zaposli najmanje 2.000 ljudi.

On je napomenu da je sa jednom firmom iz Grčke postignut dogovor da do kraja godine u Jagodini otvori proizvodni objekat u kome će biti zaposleno oko 300 radnika, a jednoj izraelskoj firmi je prodato 5 hektara zemljišta, gde će, takođe, biti proizvodni objekti u kojima će posao naći oko 300 mladih ljudi.

U "DIS" marketu su cene niže za 15%. U sklopu "DIS" marketa je i ekspres restoran, apoteka, prodavnica računarske opreme, butici, banke.

Potrošačima je omogućeno odloženo plaćanje do 90 dana.

"DIS" market ima i parking prostor za 250 vozila.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.