NavMenu

Inter gas prodaje udeo u preduzeću Keramika Mladenovac

Izvor: eKapija Ponedeljak, 26.12.2016. 15:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: shutterstock.com/Andrey Burmakin)Ilustracija
Stečajni upravnik preduzeća Inter gas iz Beograda oglasio je prodaju imovine tog preduzeća javnim nadmetanjem.

Oglašenu imovinu ovog preduzeća za proizvodnju i trgovinu čvrstim, tečnim i gasovitim gorivima i sličnim proizvodima, čine tri celine.

Najvredniji deo imovine je udeo u privrednom društvu Keramika Mladenovac, kao i potraživanja stečajnog dužnika iz redovnog poslovanja od Keramike Mladenovac. Takođe, deo te celine su i gradsko građevinsko zemljište u Nišu (oko 33.000 m2), skladište za TNG u Mladenovcu, loko traktor sa nadogradnjom. Početna cena ovog dela imovine Inter gasa je 242.968.485 dinara, a procenjena vrednost oko 486 miliona dinara.

Konzorcijum Intergas iz Beograda i BG oil iz Bugarske kupio je većinski udeo u društvu Keramika Mladenovac početkom 2008. godine.

Drugu i treću celinu oglašene imovine predstavljaju 100% udela u povezanom pravnom licu Big Pin iz Beograda, čija je početna cena 50.000 dinara, odnosno kancelarijski nameštaj, sa početnom cenom od 258.717 dinara.

Javno nadmetanje održaće se 26. januara 2017. godine u prostorijama stečajnog dužnika Inter gas u Beogradu, a detalje prodaje pogledajte OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.