Izvor: Ozonpress | Ponedeljak, 19.12.2016.| 11:45
Izdvojite članak Odštampajte vest

Regionalna privredna komora Kraljevo nagradila privrednike za rezultate u 2016.

Regionalna privredna komora Kraljevo dodelila je priznanja privrednim društvima i pojedincima za postignute rezultate u 2016. godini.

Plakete RPK Kraljevo za izvanredne rezultate u poslovanju, ostvarivanju razvoja i unapređenju privrede za 2016. godinu dobile su preduzeće za projektovanje, izvođenje radova i integracija u oblasti slabe struje Elsat Čačak, logističko-transportno preduzeće DSD Euroline Čačak, Helios Srbija Gornji Milanovac, Elektromontaža Kraljevo i proizvođač metalnog nameštaja Ekonom Ušće.

Diplome RPK Kraljevo za izuzetne rezultate u privređivanju i unapređenju preduzetništva za najbolje preduzetnice 2016. godine dobile su Zorica Selaković, vlasnica SZR Dessert Čačak i Danijela Božić, vlasnica konfekcije O!Philip Kraljevo.

Specijalne diplome RPK Kraljevo, za izuzetan doprinos očuvanju i unapređenju komorskog sistema, dobili su direktor kompanije Metalac i predsednik RPK Kraljevo Petrašin Jakovljević, vlasnik preduzeća Unipromet i potpredsednik RPK Kraljevo Milisav Novičić, vlasnik preduzeća Amiga i potpredsednik RPK Kraljevo Miroslav Tlačinac i direktor preduzeća Kotlenik promet i predsednik skupštine RPK Kraljevo Milomir Tošović.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.