NavMenu

Miodrag Kostić kupio novosadski Holiday Inn?

Izvor: Blic Četvrtak, 15.12.2016. 15:48
Komentari
Podeli
Miodrag KostićMiodrag Kostić
Miodrag Kostić, predsednik MK Group, novi je vlasnik hotela Holiday Inn u Novom Sadu, prenosi dnevni list Blic.

Po pisanju ovog lista, Kostić trenutno pregovara sa velikim hotelskim lancima, kako bi njihovim imenom brendirao svoj novi hotel u Novom Sadu. Holiday Inn, koji nikada nije otvoren, izgradila je Aleksandar gradnja, u vlasništvu Vojislava Gajića, ali po svemu sudeći hotel neće nositi to ime, piše Blic.

Zgrada od 8.500 m2 počela je da se gradi 2010. godine i u nju je uloženo 11 mil EUR. Po prvobitnom planu, odgovaraće zahtevima za internacionalnu kategorizaciju 4+ zvezdica i prvenstveno će biti namenjen poslovnom svetu. Osim vrhunskog smeštaja, na raspolaganju će biti i velnes zona sa zatvorenim bazenom, konferencijski centar sa više multifunkcionalnih sala, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji.

Kada je reč o smeštajnim kapacitetima, u ponudi će biti 124 komforne sobe, uključujući i dve sobe za osobe sa posebnim potrebama, kao i specijalni executive klub, odnosno sprat sa posebno opremljenim sobama i apartmanima.

Zgrada je završena 2013. godine. Prema planu, objekat je imao osam spratova i dva povučena, a izgrađeno je devet spratova i jedan povučen. Skupština Novog Sada pre dve godine legalizovala je objekat.

Pre nekoliko meseci, svetska hotelska grupacija Intercontinental najavila je da otvara Crowne Plaza hotel u Novom Sadu, a kao moguća lokacija pominje se upravo nekadašnji Holiday Inn. Da li je ova njihova najava povezana sa Miodragom Kostićem i njegovom najnovijom investicijom, ostaje da se vidi veoma brzo, piše Blic.

O planovima grupacije Intercontinental da na mestu izgrađenog, ali nikad otvorenog Holliday Inn-a u Novom Sadu otvori hotel Crowne Plaza, eKapija je pisala još u decembru prošle godine. Tekst možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.