Izvor: eKapija | Utorak, 13.12.2016.| 13:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Beogradski Termovent osnovao predstavništvo za Evroazijsku carinsku uniju u Moskvi

Posle tri godine poslovanja na tržištu Ruske Federacije, beogradska kompanija Termovent osnovala je predstavništvo za Evroazijsku carinsku Uniju (Rusiju, Belorusiju i Kazahstan) sa sedištem u Moskvi. Kako je saopšteno, dosadašnje pozicioniranje Termoventa na pomenutom tržištu bilo je preko preporuke zadovoljnih klijenata, ličnih kontakata i aktivnosti generalnog direktora kompanije, Dušana Perovića, Privredne komore Srbije i ovlašćenog zastupnika DT Termo Group.

Trenutni obim posla, četiri velika inženjering projekta koji su u fazi realizacije, plasman klima komora i panela za čiste sobe, stvorilo je preduslove i potrebu za otvaranjem predstavništva - navedeno je u saopštenju kompanije, a kako se dodaje, novoosnovano predstavništvo bi trebalo da pomogne u realizaciji potpisanih, kao i u sklapanju novih ugovora.

U narednom periodu od godinu dana jedan od najbitnijih zadataka predstaništva pored redovnog praćenja tržišta, aktivnosti konkurencije, identifikacije novih poslovnih prilika, biće da razvije mrežu ovlašćenih zastupnika radi boljeg plasmana Termovent proizvoda i usluga.

- Otvaranje zvaničnog Termovent predstavništva za Evroazijsku carinsku uniju, trebalo bi da doprinese da naredna, 2017. godina bude daleko uspešnija za kompaniju Termovent u odnosu na dosadašnje. Na nama, privrednicima Srbije, je zadatak da preduzmemo sve potrebne aktivnosti ka intenziviranju privredne saradnje između Srbije i Rusije, i uvećamo robnu razmenu između dve zemlje – rekao je generalni direktor kompanije, Dušan Perović.

Nova adresa u Beogradu

Kompanija je saopštila i da je sedište kompanije u Beogradu premešteno u novi poslovni prostor.

- U cilju što bolje reorganizacije kompanije, koja između ostalog podrazumeva i zapošljavanje mladih proizvodnih i inženjerskih kadrova, Termovent je prešao u veći poslovni prostor površine 400 m2. Pri izboru novog sedišta vodilo se računa o trenutnim potrebama kompanije, kao i očekivanom razvoju i širenju u narednih pet godina - saopštio je Termovent.

Novo sedište kompanije je u Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića 11a.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.