NavMenu

Alti Logistika uvela ISO standarde

Izvor: eKapija Utorak, 13.12.2016. 15:47
Komentari
Podeli
Najmlađa članica Alti grupacije, Alti Logistika, koja je počela da radi u januaru 2016. godine, već na početku poslovanja prepoznala je potrebu da što pre krene u proces ISO standardizacije.

Alti Logistika, čija je osnovna delatnost organizacija kompletne logističke usluge koja obuhvata međunarodni transport, carinjenje, skladištenje i distribuciju, je već u martu je počela pripremu za uvođenje standarda, ubrzo je usledilo projektovanje i izrada QMS, EMS i OH&S dokumentacije.

- Ključnu ulogu u kreiranju potrebne dokumentacije i postavljanju temelja za sertifikaciju preuzeo je i vodio naš kolega Luka Marinović koji je u Alti Logisitci od prvog dana. Zahvaljujući svojoj posvećenosti i predanosti Marinović i ostali članovi tima Alti Logistike su se uspešno pripremili za sertifikaciju koju je 1. decembra potvrdila ISOQAR sertifikaciona kuća – navela je Alti Logistika u saopštenju.

Kako navode, sertifikacija za važna za kompaniju jer verifikuje da su usluge Alti Logistike usklađena sa zahtevima standarda 9001/15, 14001/15 i 18001/07.

- Ovo je korak napred u obezbeđivanju najkvalitetnije usluge našim klijentima i prepoznavanje Alti Logistike kao najboljeg rešenja i prvog logisitčkog provajdera - navedeno je u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.06.2024.  |  Energija

Prvi korak ka gradnji nuklearnih elektrana u Srbiji - Raspisan tender za izradu preliminarne studije

Ministarstvo rudarstva i energetike raspisalo je tender za izradu preliminarne tehničke studije radi razmatranja mirnodopske primene nuklearne energije u Republici Srbiji, a vrednost posla procenjena je na 14,2 miliona dinara. - U uslovima rastućih potreba za energijom predviđenim u narednim decenijama, podržanim ubrzanom elektrifikacijom privrede, uz povećanje udela obnovljivih izvora energije na mreži i smanjenjem proizvodnje iz uglja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.