Izvor: eKapija | Petak, 09.12.2016.| 11:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Uspešna godina za Slovenački poslovni klub - U novu 2017. sa novim vizuelnim identitetom (FOTO)

(Foto: Magazin Cord)
Na novogodišnjem koktelu Slovenačkog poslovnog kluba (SPK), održanom u sredu, 7. decembra 2016. godine, gosti su na ulazu ispisivali svoje novogodišnje želje i šta bi voleli da im se ostvari kada su u pitanju ljubav, zabava i posao. Tako je započelo tradicionalno druženje u beogradskom hotelu Hyatt koje je ova slovenačka poslovna asocijacija priredila za svoje članove i prijatelje povodom završetka još jedne uspešne godine.

Bio je ovo 27. događaj koji je Slovenački poslovni klub organizovao u 2016. godini, a na njemu je, u prazničnoj atmosferi, predstavljen i novi vizuelni identitet, odnosno redizajnirani logotip kluba.

- Zahvaljujem se svima što ste došli u ovolikom broju da ispratimo 2016. godinu. Nama je ova godina u vašem društvu prosto proletela - rekla je predsednica kluba Danijela Fišakov, poželevši gostima dobrodošlicu i podsetivši da SPK deluje u Srbiji skoro 13 godina, sa misijom povezivanja privrednika iz Slovenije i Srbije.

- Već treću godinu zaredom SPK beleži rast članstva, a posebno me raduje činjenica da nam se vraćaju pojedine kompanije koje su bile naši članovi pre 6-7 godina. SPK se potvrdio kao organizacija koja se ne sprema za sprint, nego za maraton i preduzeća koja planiraju poslovanje na duži rok prepoznaju naš rad i pridružuju nam se.

Danijela Fišakov istakla je da je SPK u Beogradu treći najveći SPK u svetu i da je kroz skoro 13 godina rada u Srbiji doživeo nekoliko značajnih promena.

- Dokazali smo se kao poslovna asocijacija koja prati trendove biznisa. Kao logična posledica toga nastala je i potreba za korekcijom vizuelnog identiteta SPK. Ideja se rađala postepeno, kao što su se dešavale i stvari u klubu, pa smo kroz analize i diskusije došli do predloga novog logotipa kluba koji vam danas predstavljamo - navela je Fišakov.

Prema njenim rečima, novi logo zadržao je sve osnovne elemente prethodnog (obrisi Triglava, zelena boja), a strelica naviše sada simbolizuje trend uspešnosti. Font na logou je zaobljeniji, a tekst čitljiviji. Ceo logotip je svežiji i svedeniji, primenljiviji u praksi i pruža upečatljiv vizuelni identitet, zaključila je predsednica SPK.

Fišakov se na saradnji u toku 2016. godine zahvalila Ambasadi Slovenije u Srbiji, svim državnim institucijama u Sloveniji i Srbiji, Privrednoj komori Srbije, poslovnim asocijacijama i svim članovima koji su svojim idejama i sugestijama pomogli da klub bude tu gde je sada, kao i finansijerima koji su pomogli organizaciju događaja.

Ona je gostima poželela puno zdravlja, ljubavi i poslovnog uspeha u 2017. godini.

Gostima se obratio i Goran Križ, ekonomski savetnik u ambasadi Slovenije, koji je pozdravio prisutne i poželeo im srećne novogodišnje i božićne praznike.

U nastavku večeri gosti su uživali i družili se u prijatnoj novogodišnjoj atmosferi, najpre uz dečji hor muzičke škole Davorin Jenko iz Beograda, a zatim i uz bend koji je doprineo prazničnom raspoloženju.

Novogodišnji koktel podržale su članice Slovenačkog poslovnog kluba: NLB banka Beograd, Impol Seval, Media Skills, Magazin Cord izdavačke kuće Alliance international media, Cash back, Grah Automotive, Gorenje, Halcom, IB Interbilanz consulting&audit, Sava Osiguranje, Advokatska kancelarija Odi law, Profil group, Celjske mesnine z dežele, Radgonske Gorice, Triglav osiguranje, Varnost Fitep, Vinski podrum Panajotović, Agencija za prevođenje Zoran Popović, Advokatska kancelarija Janković Popović Mitić, ETI B, Škola stranih jezika Kontext, Don Don, Simič&partnerji, TAB baterije.


Fotogalerija
Novogodišnji koktel Slovenačkog poslovnog kluba

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.