NavMenu

Jubilarno priznanje za najbolje u hotelijerstvu - Deseta dodela nagrada Ambasadori dobre usluge 14. decembra u Beogradu

Izvor: eKapija Sreda, 07.12.2016. 14:25
Komentari
Podeli
Nagrada Ambasadori dobre usluge, koju je 2006. godine ustanovila Redakcija časopisa Turistički svet ove godine obeležava jubilej - 10 godina, a dodela jubilarnih priznanja biće upriličena 14. decembra u hotelu Crowne Plaza u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Sastavni deo ceremonije biće retrospektiva svih dobitnika Ambasadora dobre usluge, dodela jubilarnih priznanja, kao i priznanja za 2016. godinu, a na događaju će se okupiti hotelijeri i njihovi poslovni prijatelji i kolege iz zemlje i inostranstva, kao i predstavnici institucija, medija i diplomatskog kora.

- Ideja redakcije časopisa Turistički svet je da ovo esnafsko okupljanje, koje je već samo po sebi praznik hotelske industrije, već u 2017. preraste u tradicionalno druženje hotelijera i njihovih prijatelja iz zemlje i regiona na kraju uspešne poslovne godine, druženje kakvo pripadnici ove ambasadorske profesije i zaslužuju - saopštila je ova redakcija.

Nagradu Ambasadobri dobre usluge redakcija Redakcija časopisa Turistički svet ustanovila je s idejom da dobrim primerima iz prakse ohrabruje druge na rast i pozitivne promene. Dodeljuje se najuspešnijima u hotelskoj industriji, turizmu i pratećoj privredi u Srbiji za iskorak u osvajanju i odbrani kvaliteta proizvoda i usluga, kao i njihovom unapređenju, za postavljanje novih standarda i profitabilnijih koncepata, kao i za izuzetne poslovne rezultate u tekućoj godini.

Od 2008. godine ovo priznanje dodeljivalo se kao kruna godišnjeg Foruma hotelijera, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije, a pod pokroviteljstvom resornog ministarstva. Zahvaljujući kredibilitetu i onih koji ga dodeljuju kao i njegovih dobitnika, priznanje Ambasadori dobre usluge postalo je jedno od najprestižnijih priznanja u Srbiji. Ovaj svojevrsni Oskar hotelijerstva koji se dodeljuje u desetak kategorija, prepoznat je tokom decenije kao ekskluzivna oznaka kvaliteta, a njegovi laureati - uzor ka kojem se teži, dodaje se u saopštenju.


Počasni predsednik ovogodišnjeg stručnog žirija za izbor najboljih i najuspešnijih u hotelskoj industriji u 2016. godini je prof. dr Slobodan Unković, emeritus.

Prošlogodišnje priznanje Medijski partner hotelske industrije za 2015. godinu, koje se dodeljuje u okviru nagrade Ambasadori dobre usluge, poneo je naš portal.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.