NavMenu

Obnovljen tržni centar na Banovom brdu - Stari Beteks otvorio vrata za nove kupce

Izvor: Novosti Petak, 02.12.2016. 16:38
Komentari
Podeli
(Foto: Google Maps/screenshot)
Nekadašnja robna kuća Beteks, u obnovljenom ruhu ponovo je otvorila vrata svojim posetiocima, i zvanično postala novo, a staro stecište zabave u ovom delu prestonice.

Jedan od prvih tržnih centara u Beogradu, i mesto gde su se prvi put pojavile pokretne stepenice, dobio je novo "odelo". Na prostoru od 4.700 kvadrata, građani će na jednom mestu moći da pazare neke od najpopularnijih brendova, da potraže nameštaj, plate račune i odmore se u restoranu.

- Još se sećam kako smo se kao deca vozili stepenicama. Dve decenije smo čekali na ovaj dan. Verujem da će Čukaričani od danas uživati ne samo u kupovini, već da će novi-stari Beteks postati mesto druženja - rekao je predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić.

U uređenje ovog tržnog centra, koje je počelo decembra 2015. godine, kompanija Carvel uložila je oko 5 mil EUR, a u sklopu objekta nalaziće se salon nameštaja, vinoteka, kafe restoran, banka, apoteka... Za posetioce je obezbeđeno i 40 parking mesta.

Ispred je postavljen veliki digitalni sat, a na uređenom trgu, gde je planirano da se održavaju samovi, izložbe i festivali, nalazi se i fontana. Posađeno je i prvo WiFi drvo u Srbiji koje obezbeđuje besplatan pristup internetu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.