NavMenu

Softversko rešenje za logističku sledljivost robe i magacinsko poslovanje Loupe WMS - Inovacija iz kompanije Elmed

Izvor: eKapija Utorak, 06.12.2016. 07:49
Komentari
Podeli
Od osnivanja 1990. godine aktivnosti kompanije Elmed su koncentrisane na isporučivanje integrisanih rešenja za obeležavnje, kodiranje, markiranje, etiketiranje i kontrolu proizvoda u industriji. Rad i razvoj našeg tima zasnovan je na profesionalizmu i entuzijazmu u pristupu najnovijm tehnologijama u oblasti industrijskog obeležavanja, razvoju rešenja za praćenje logističke sledljivosti, organizaciju skladišnog prostora i kontrolu zaliha.

U kompaniji Elmed smatraju da, budućnost pripada modernim i inovativnim preduzećima, koja brižno planiraju i strateški upravljaju svojim poslovanjem.

- Naša misija je da stalnim usvajanjem novih znanja, neprekidnim podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga i izradom specifičnih rešenja prilagođenih konkretnim potrebama, stvaramo rešenja koja će olakšati našim klijentima da ostvare svoje ciljeve i unaprede svoje poslovanje - kažu u ovoj kompaniji.

Prateći zahteve tržišta, u svoje poslovanje uključili su i izradu integrisanih hardverskih i softverskih rešenja u oblasti industrijske proizvodnje i magacinskog poslovanja. U tom duhu, kompanija je razvila sopstveno softversko rešenje za logističku sledljivost robe i magacinsko poslovanje – Loupe WMS. Radi se o aplikaciji koja olakšava svakodnevno planiranje, organizovanje, kretanje i čuvanje proizvoda unutar i van skladišta, kao i usmeravanje i kontrolu raspoloživih ljudskih resursa.

Loupe WMS predstavlja centralizovan sistem gde se razni magacionerski zadaci upravljaju kroz korisničke interfejse na handheld uređaju, tabletu ili radnoj jedinici u magacinu. Oni čine poslove u magacinu efikasnim i lakim, i omogućavaju da se gubici prilikom procesa minimalizuju. Osim toga svrha sistema je blagovremena i potpuna isporuka robe klijentima, ističu u ovoj kompaniji.

To se, objašnjavaju, postiže tako što Loupe WMS pruža saznanja o tačnoj lokaciji svakog proizvoda unutar magacina, tačnom vremenu kada se vrši ponovna porudžbina i o kojoj veličini i vrsti robe je reč. Za kompanije ove stvari predstavljaju optimizaciju lagera, dok za klijente znače da svoju porudžbinu mogu dobiti brže, bez ponovnih dopuna ili grešaka tokom isporuke.

U Elmedu posebno ističu sledeće benefite korišćenja Loupe WMS-a:

1. Maksimalna funkcionalnost
2. Jednostavan je za korišćenje i zahteva minimalno vreme za obuku zaposlenih
3. Kompatibilnost je sa velikim brojem brojem ERP sistema, a takođe može da funkcioniše i kao potpuno nezavisna aplikacija
4. Kompletno praćenje sledljivosti procesa
5. Višemodularan i fleksibilan softver koji je prilagodljiv raznim granama i načinima proizvodnje
6. Izveštavanje po velikom broju parametara
7. Automatizacija i integracija sa sistemima za pakovanje i obeležavanje po GS1 standardu
8. Loupe WMS je sigurna investicija, i za vrlo kratak vremenski period opravdava uložena sredstva

Kao generalni zastupnik i ovlašćeni serviser široke palete svetski afirmisanih brendova u oblasti industrijskog obeležavanja i kontrole, a sada i sa softverom razvijenim sopstvenim resursima, kompanija Elmed je u mogućnosti da klijentima pruži kompletna rešenja koja će omogućiti efikasnije i preciznije poslovanje.

Uz to, implementacijom sistema Loupe WMS, korisnicima pružaju permanentnu podršku 24/7, garantuje se fleksibilnost i prilagodljivost aplikacije poslovanju kompanije, efikasno rešavanje svih zahteva, te jednostavna i brza komunikacija.


Kompanija Elmed ima širok spektar integrisanih rešenja za obeležavanje i praćenje sledljivost u velikom broju kompanija u Srbiji, a među najznačajnijim referencama su: Bambi, Žitopromet, Niva, Knjaz Miloš, Imlek, Pionir, Calsberg, Nektar, Subotička Mlekara, Sojaprotein, Prolom voda, Fresh/Co, Bosis, Patent Co, Mlekara Granice, Knauf Insulation.

Za više informacija posetite zvaničan sajt kompanije.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Transport i logistika - efikasna podrška biznisu" možete pročitati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.