Izvor: eKapija | Ponedeljak, 24.03.2008.| 13:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Konferencija "HR u vremenu tranzicije – izazovi i mogućnosti" okupila više od 500 menadžera

(Foto: b)

Prva regionalna HR konferencija u 2008. godini na temu , koja je održana 20. marta 2008. godine u Beogradu, okupila je više od 500 HR menadžera. Konferenciju je organizovao internet portal za razvoj karijere www.BoljiPosao.

- HR konferencija ima za cilj da okupi profesionalce koje se bave ljudskim resursima kako iz zemlje tako i iz regiona. Ideja konferencije je da ojača poziciju HR profesionalaca, a da ukaže na savremeni koncept "employer brandinga" – rekla je Marina Antić, direktorka portala BoljiPosao.com.

(Foto: b)

U cilju promovisanja ideje "employer brandinga" na portalu je organizovan Izbor za najboljeg poslodavca godine. Osnovni cilj ovog izbora je, navode iz kompanije, podizanje svesti poslodavaca o značaju izgradnje i očuvanja dobrog imidža na tržištu rada, dodajući da "samo firma koja se brine o zadovoljstvu svojih zaposlenih može da očekuje stalan priliv kvalitetnih kandidata za otvorena radna mesta, kao i lojalnosti svojih zaposlenih".

Internet portal BoljiPosao.com za svoj osnovni cilj ima povezivanje poslodavaca i kandidata sa tržišta rada kako bi se što efikasnije i brže popunjavale upražnjene radne pozicije. Na našem tržištu postoje od prošle godine i deo su velikog regionalnog portala koji postoji u Sloveniji, BiH i Hrvatskoj. Ovaj portal je u kratkom roku uspeo da se pozicionira kao jedan od lidera u oblasti portala za zapošljavanje, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.