NavMenu

Kompanija EKO Serbia pokrenula nagradnu igru - Kupcima do 24. decembra deli 1.000 EUR dnevno, najsrećnijem stan u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.11.2016. 18:03
Komentari
Podeli
Kompanija EKO Serbia organizuje do 24. decembra 2016. veliku nagradnu igru "1.000 EUR svaki dan i na kraju stan!". Tokom trajanja nagradne igre svaki od potrošača sa minimalnim iznosom računa od 1.500 dinara sa bilo koje od EKO benzinskih stanica širom Srbije i EKO Smile katicom imaće šansu da osvoji 1.000 EUR svakog dana.

Pored toga, svi potrošači će učestvovati i u izvlačenju za glavnu nagradu – stan u Beogradu veličine 44 m2, čiji dobitnik će biti objavljen na javnom izvlačenju 24. decembra.

Goran Dejanović, generalni direktor te kompanije koja posluje u Srbiji kroz mrežu od 53 benzinske stanice od 2002. godine, kaže da je kompanija odlučila da nagradnom igrom "donese sreću vernim kupcima".

- Kraj godine je vreme kada pripremamo poklone za prijatelje i rodbinu, a do kraja godine mi ćemo poklanjati 1.000 EUR svakoga dana i na kraju meseca stan. To će biti pravi novogodišnji poklon za dobitnika, kome će nadamo se, uneti mnogo vedrine u život. Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su nam poklonili svoje poverenje - dodao je on.

EKO Smile klub lojalnih potrošača, inače, pokrenut je 2013. godine i ima više od 380.000 vlasnika EKO Smile kartice, saopštila je ta kompanija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.