NavMenu

Vikend novih vizija - U Beogradu održan drugi multikongres Serbian Visions (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 28.11.2016. 15:47
Komentari
Podeli
Sa multikongresaSa multikongresa
Multikongres Serbian Visions okupio je 60 nevladinih i drugih organizacija, udruženja, institucija i stručnih asocijacija koje se zalažu za bolju budućnost građana i zemlje sa svojim pristalicama i prijateljima.

Tokom multikongresa, koji je održan 26. i 27. novembra, smenjivale su se prezentacije, paneli, diskusije, predavanja i filmske projekcije, u svim konferencijskim salama hotela Radisson Blu Old Mill u Beogradu.

- Naša pretpostavka da se civilno društvo u Srbiji sve bolje organizuje je u potpunosti potvrđena ovog vikenda. U svim mogućim oblastima, postoje posvećeni ljudi koji se sami angažuju, bez naknade. U Srbiji već postoji velika stručnost i razumevanje stvari, koje samo treba dodatno ojačati kada je potrebno kreirati evropsku budućnost Srbije. Sasvim sigurno ćemo Serbian Visions organizovati i sledeće godine - rekao je direktor Nemačko-srpske privredne komore Martin Knap uoči zatvaranja drugog multikongresa Serbian Visions u Beogradu.

Multikongres Serbian Visions obuhvatio je mnogobrojne teme, poput ljudskih prava, obrazovanja, evrointegracija, privrede, kulture, turizma, zaštite životne sredine, bezbednosti, inovacije itd.

Ovaj događaj je organizovala Nemačko-srpska privredna komora u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, po drugi put. Kako je bilo na Serbian Visions, pogledajte u našoj galeriji.

Fotogalerija
Serbian Visions
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.