Izvor: eKapija | Ponedeljak, 28.11.2016.| 14:40
Izdvojite članak Odštampajte vest

Unapredite svoj korporativni brend - Otvoren konkurs "We Got You in a Pitch"

Agencija DNA Communications i Srpska asocijacija menadžera (SAM) drugu godinu zaredom raspisuju konkurs "We Got You in a Pitch", koji će biti otvoren do 16. decembra, a namenjen je kompanijama u Srbiji koje žele da unaprede svoj korporativni brend.

Cilj konkursa je podizanje svesti domaće javnosti o važnosti promocije kompanije ili organizacije kao poželjnog poslodavca, kroz njegove korporativne vrednosti, kulturu i klimu, odnosno podizanje svesti o "Employer Branding"-u.

Pravo učešća imaju sve kompanije i organizacije u Srbiji, a kompanija koja bude najadekvatnije odgovorila na uslove konkursa dobiće potpuno besplatnu Employer Branding korporativnu kampanju.

Stručni žiri će odluku o pobedniku doneti na osnovu načina predstavljanja korporativnih vrednosti brenda i željene pozicioniranosti employer brenda, stepena usaglašenosti internih i eksternih korporativnih brend vrednosti, načina sektorske organizacije pri realizaciji employer brend aktivnosti, ciljeva i efekata željene employer brending kampanje, stepena izazova i slobode koju agencija ima u realizaciji predložene kampanje.

Pobednik ovogodišnjeg konkursa biće proglašen 23. decembra 2016. godine, a više informacija možete naći OVDE.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.