NavMenu

Uspešno završena nadzorna provera kompanije Milšped Slovenija

Izvor: eKapija Petak, 25.11.2016. 12:07
Komentari
Podeli

Početkom novembra, članica Milšped Grupe – Milšped Slovenija uspešno je prošla nadzor sistema menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008. Nadzorna provera je završena bez ijedne konstatovane neusaglašenosti i time je potvrđeno da Milšped Slovenija posluje u skladu sa svim zahtevima pomenutog standarda, navela je kompanija Milšped u saopštenju.

- Milšped ima cilj da pruži uslugu najvišeg nivoa kvaliteta, ali i da predstavlja primer na tržištu odgovornim i pouzdanim poslovanjem. S obzirom na to da su najviši standardi upravo ti koji diktiraju trenutno tržište, sve članice Milšped Grupe su prepoznale značaj istih i njihovom primenom doprinele jasnom uspostavljanju strateškog cilja – liderska pozicija u oblasti logistike - navedeno je u saopštenju.

Milšped Slovenija registrovana je 2012. godine za pružanje svih usluga u oblasti logistike u sastavu Milšped Grupe. Iskusni profesionalci iz Slovenije, uz podršku Milšped sistema, obezbeđuju visok nivo kvaliteta usluga klijentima i drugim poslovnim partnerima sa svih kontinenata. Milšped Slovenija je veoma značajna članica Milšped Grupe posebno zato što olakšava realizaciju poslova vezanih za države Evropske unije.

Kompanija Milšped je, u skladu sa svojom vizijom i strategijom razvoja, prepoznala značaj primene standarda u svim sferama svog poslovanja, obezbeđujući najviši nivo kvaliteta usluge svojim klijentima, kao i najviši stepen usklađenosti sa propisanim zakonskim regulativama. Milšped Slovenija je 2015. godine sertifikovala svoj sistem menadžmenta kvalitetom prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 od strane međunarodne sertifikacione kuće SGS, stoji u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.