NavMenu

Za asfaltiranje 50 ulica na Paliluli u 2017. godini 5 miliona dinara

Izvor: Tanjug Četvrtak, 24.11.2016. 17:17
Komentari
Podeli
(Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je u četvrtak (24. novembra 2016. godine) završne radove na rekonstrukciji Ulice Rastka Nemanjića u Borči i najavio sanaciju i asfaltiranje 50 ulica za narednu godinu iz investicionog budžeta.

Navodeći da vrednost investicije iznosi pet miliona dinara, Jovičić je istakao da je Ulica Rastka Nemanjića bila potpuno uništena jer godinama unazad nije bila održavana.

- Usvojili smo Plan za održavanje i rekonstrukciju većine ulica naše opštine, a ono što mogu da obećam građanima Palilule je da ćemo sledeće godine imati investicioni budžet gde ćemo ući u rekonstrukciju i asfaltiranje više od 50 ulica na teritoriji opštine Palilula - rekao je Jovičić, navedeno je u saopštenju.


On je istakao da je analiza urađena i da na teritoriji opštine postoji 110 ulica koje nisu asfaltirane, jer se naselja brzo šire, ali da je u planu da se od marta sledeće godine krene u sanaciju i asfaltiranje ulica.

- Naša obaveza i cilj su da do kraja mandata nemamo nijednu ulicu koja nema asfalt - rekao je Jovičić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.