Izvor: Tanjug | Četvrtak, 24.11.2016.| 15:17
Izdvojite članak Odštampajte vest

Maxi ima više od milion kupaca mesečno - Cilj kompanije da zadrži lidersku poziciju u Srbiji

Srbija ide u dobrom pravcu i ima veliki potencijal, tržište se polako stabilizuje i oporavlja, a na svim ekonomskim akterima je da daju maksimum kako bi kupci bili u mogućnosti da na policama imaju širok asortiman kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cenama, rekao je generalni direktor Maxi-ja Džon Kiricis.

On je ukazao na značaj partnerskog odnosa između dobavljača i kompanija koje se bave prodajom. - Samo zajedno, partnerskim radom, možemo u potpunosti zadovoljiti potrebe kupaca - rekao je Kiricis, koji je naglasio da je Maxi po svim relevantnim istraživanjima lider na ovom tržištu i da ima veliku odgovornost.

Kiricis je istakao da strategija kompanije ostaje ista, jer daje rezultate, a napori ovog trgovinskog lanca biće usmereni ne samo na Beograd već i na širenje u drugim delovima Srbije.

- Maxi ima više od milion kupaca mesečno i među prvih pet poslodavaca je u Srbiji - rekao je on i naveo da će Maxi nastojati da zadrži lidersku poziciju, kao i da će nastaviti sa remodelovanjem radnji po najvišim evropskim standardima.

Prvi izveštaji nakon spajanja kompanija Delhaize i Ahold na globalnom nivou pokazuju pozitivne rezultate i ispunjena su očekivanja investitora, ali što je još važnije i potrošača, naglasio je Kiricis i istakao da je ovoj multinacionalnoj kompaniji, koja je u Srbiji prisutna već pet godina, veoma važno da pokaže društvenu odgovornost i da bude dobar komšija.

Maxi je deo velike multinacionalne kompanije Ahold Delhaize, koja posluje na 11 tržišta i ima ukupno 6.500 prodavnica. Sa više od 375.000 zaposlenih uslužuje 50 miliona kupaca nedeljno.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.