Izvor: Tanjug | Petak, 21.03.2008.| 09:22

RRA u republički budžet uplaćuje 298,8 miliona dinara za unapređenje i razvoj kulture, zdravstva, prosvete i socijalne zaštite


Republička radiodifuzna agencija (RRA) uplatiće u budžet Republike Srbije oko 298,8 miliona dinara, koji će biti raspoređeni na jednake delove za unapređenje i razvoj kulture, zdravstva, prosvete i socijalne zaštite, saopšteno je iz te Agencije.

Kako je naglašeno, ova sredstva su prikupljena tokom prošle godine i nastala su kao razlika ostvarenih prihoda i rashoda, koje je u svom izveštaju potvrdila i nezavisna revizorska kuća.

Na sednici Saveta RRA zaključeno je da radio-televizijske stanice u Srbiji nisu narušile načelo ravnopravnog predstavljanja predsedničkih kandidata tokom predizborne kampanje za predsedničke izbore održane 21. januara i 3. februara ove godine.

Emiteri na celoj teritoriji Srbije korektno su se ponašali, a tome je doprinelo blagovremeno i precizno Opšte obavezujuće uputstvo radio i televizijskim stanicama (emiterima) za ponašanje u predizbornoj kampanji, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.