Izvor: eKapija | Sreda, 23.11.2016.| 17:49

Peti Networking Day 8. decembra u Beogradu

Mnogi uspešni preduzetnici i privrednici na pitanje o tome kako početi svoj posao, najčešće kažu da je najvažnije imati dobru ideju. I jeste. Od ideje i želje za samostalnim poslom, se kreće, tu sve počinje. Praktično gledano, put kreiranja uspešnog i stabilnog biznisa je dug, prepun akcije i različitih iskušenja.

A kako prevazići prepreke i posao voditi s uspehom? Upravo o tome biće reči na petom po redu događaju NetWorking Day – Poslovni susreti, namenjenom podsticaju i umrežavanju preduzetnika, koji će biti održan 8. decembra u Azzaro Red Club-u u Beogradu.

Kako je najavljeno, osim druženja i upoznavanja, posetioci će čuti savete kako da uspešno otpočnu samostalni posao, zatim kako da svoj "mali" biznis pretvore u "veliki" koristeći savremene servise i usluge, finansijsku podršku i kako porodični posao može opstati kroz dugi period.

Gosti predstojećeg događaja su: Đorđe Andrić, rukovodilac u Centru za podršku investicijama i JPP Privredne Komore Srbije, Borko Crnogorac, direktor funkcije za mala i srednja preduzeća u Telekomu Srbija, Vladimir Marinković, direktor i treća generacija vlasnika porodične kompanije Sunce Marinković iz Kragujevca, Biljana Pešić, direktor prodaje za mala preduzeca i preduzetnike u okviru odeljenja malog biznisa Societe Generale Banka i Sanja Đorđević, vlasnica i direktorka uspešnog maloprodajnog lanca Velvet Sport i klijent Societe Generale Banke, uz čiju podršku stabilno gradi svoju kompaniju.

Nakon događaja, sledi produženi networking kroz OneClick aplikaciju, za sve one koji se nisu tokom večeri upoznali. Zato je vazno da svi, nakon ulaznice, popune formular NETWORKING DAY POSETIOCI na linku http://www.networkingday.rs/prijava

Ulaznica staje 1000 din i omogućuje jedno piće gratis. Dostupne su na svim prodajnim mestima Eventima, kao i online.

Generalni pokrovitelj događaja je kompanija Telekom Srbija, a NetWorking Day podržavaju i Societe Generale Banka, Wiener Stadtische Osigursanje i drugi.

Medijski pokrovitelj je poslovni portal eKapija.

Networking Day je koncept poslovnih susreta privrednika i preduzetnika širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije.

Osnivač i organizator je Irena Lalić, www.irenalalic.com.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.