NavMenu

Najviše novca za "Optiku" ponudio Veterinarski zavod Zemun, dok najskromnija ponuda Flipa Ceptera iznosi 800.000 EUR

Izvor: B92 Četvrtak, 20.03.2008. 13:06
Komentari
Podeli

Najviše novca za "Optiku" ponudio Veterinarski zavod Zemun, dok najskromnija ponuda Flipa Ceptera iznosi 800.000 EUR.

Veterinarski zavod Zemun, koji je u vlasništvu tekstilne firme "Zekstra", ponudio je za kupovinu 59,9% firme "Optika" 7 mil EUR, sledi ponuda "Grossoptic" od 5,5 mil EUR, dok je konzorcijum "Lilly Drogerie" i firme "Fins Trade" spreman da plati 5,2 mil EUR.

Ubedljivo najmanje novca ponudila je firma "Home Art & Sales Services" Filipa Ceptera i to 800.000 EUR, a više od njega nude i subotička "Fidelinka" (4,3 mil EUR) i italijanski "Salmoiraghi & Vigano" (3,6 mil EUR).

Veterinarski zavod Zemun je nudeći 7 mil EUR ponudio 200 EUR po akciji "Optike", čija je trenutna cena na Beogradskoj berzi 7.500 dinara (89 EUR). Knjigovodstvena vrednost akcije "Optike" je 4.621 dinar.

Preduzeće za proizvodnju i trgovinu "Optika" ima 63 lokala, ukupne površine 21.000 m2. Od toga su 33 u Beogradu, a jedan je i na početku glavnog beogradskog šetališta, u Knez Mihalovoj ulici, površine 66 m2.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.