Izvor: eKapija | Nedelja, 20.11.2016.| 19:14
Izdvojite članak Odštampajte vest

Budžet Šapca za 2017. godinu 3,3 milijarde dinara - Obezbeđen novac za opremanje radne zone, gradnju kvantaške pijace i Sava park

Šabac (Foto: Google Maps)
Skupština grada Šapca usvojila je Odluku o programskom budžetu grada za 2017. godinu u iznosu od 3.323.942.000 dinara, objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.

Budžet je razvojni, izbalansiran, sa uravnoteženim prihodima i rashodima, navodi se.

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović istakao je da postoji jasan plan realizacije najznačajnijih projekta u gradu, kao i da je budžet za 2017. godinu nastavak podrške kapitalnim investicijama.

- Opremamo dalje Severozapadnu radnu zonu zbog dolaska velikog japanskog investitora, kompanije Yazaki, koja će zaposliti 1.700 Šapčana, ali i zbog 22 kompanije koje su u Zoni kupile zemlju, da grade proizvodne pogone. Mi smo kao Grad preuzeli obavezu da im obezbedimo najbolje uslove za to. Uložićemo u izgradnju nove kvantaške pijace, koja treba da omogući našim poljoprivrednicima da zarade više novca, koncentrišući svoju robu na jednom mestu. Treći veliki projekat je izgradnja Sava parka, koji će obezbediti viši kvalitet života - naveo je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, prenosi sabac.rs.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.