Izvor: eKapija | Sreda, 16.11.2016.| 15:03

Veliki investitori traže poslovne prilike u Zagrebu - Međunarodni sajam REXPO 24. i 25. novembra 2016.

Sa prošlogodišnjeg događaja
Međunarodni sajam investicionih projekata REXPO 2016 biće održan 24. i 25. novembra 2016. u zagrebačkom Hypo Event Centru, podsećaju organizatori.

REXPO je odlično mesto za predstavljanje kompanija i usluga, kao i mesto promocije investicionih potencijala gradova i država.

Zlatni sponzor ovogodišnjeg izdanja REXPO sajma je turska investiciona kompanija Global Ports Holding. Predsednik Uprave te kompanije, Mehmet Kutman, prisustvovaće sajmu, zajedno sa saradnicima i partnerima, najavljuju organizatori. Cilj Global Ports Holdinga je proširenje portfolia investicija u Hrvatskoj, na segment putničkih i teretnih lučkih terminala, kao i na razvoj komercijalnih projekata u oblasti nekretnina. REXPO platformu će iskoristiti kako bi ostvarili vredne kontakte i razgovarali o planovima za ulaganje u Hrvatsku.

Među govornicima koji se očekuju na panelima REXPO foruma biće i Dilip Awtani, vlasnik i generalni direktor investicionog fonda Coress Capital, koji po prvi put dolazi u Hrvatsku, s namerom da istraži poslovne prilike i predstavi investicione planove svog fonda. Jedan od sagovornika će mu biti i Marian Boček, suosnivač i managing partner u infrastrukturnom investicionom fondu IPM LLP, koji je fokusiran na ulaganje u infrastrukturne projekte i projekte obnovljivih izvora energije u Hrvatskoj i regiji.

Sponzor centralnog panela REXPO Foruma "Regionalni projekti saobraćajne infrastrukture – prate li ekonomske promene", je Institut IGH d.d.

Na panelima će učestovati i predstavnici austrijske kompanije BIG (Bundes Immobilien Geselschaft), predstavnici hrvatske državne uprave, JP Autoceste FBiH, HŽ Infrastrukture i mnogi drugi.

Cilj REXPO je da radi na povezivanju i unapređenju investicionog okruženja u Hrvatskoj, ali i šire, poručuju organizatori.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.