NavMenu

Snapchat naočare konačno u prodaji

Izvor: B92 Utorak, 15.11.2016. 19:46
Komentari
Podeli
Snapchat od sada pravi i naočare u kojima se krije kamera . Da li ovaj projekat ima budućnost ili će skončati kao Google Glass?

Jedan par Snapchat Spectacles koštaće oko 120 EUR i moći će da se poveže sa pametnim telefonom, odnosno poznatom matičnom aplikacijom Snapchat. Nažalost, oni koji su spremni da izdvoje taj novac moraće da sačekaju jer se naočare trenutno mogu kupiti samo u specijalizovanim automatima u SAD.


Naočare, koje se kupuju kao čokoladica u čekaonici, pored fotografija moći će da snimaju i video sadržaj u vidu klipova u trajanju od 10 sekundi. Pratiće ih futrola koja služi za punjenje baterije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Firma Toplica Green Energy planira gradnju solarne elektrane kod Kuršumlije

Opština Kuršumlija objavila je javni poziv za prezentaciju urbanističkog projekta za potrebe urbanističko-arhitektonske razrade lokacije solarne elektrane Vrševac 1. Investitor je kompanija Toplica Green Energy doo iz Kuršumlije. Ukupna površina parcele koja je obuhvaćena projektom iznosi 13.649,22 m², koja je, kako se navodi, poljoprivredno zemljište - pašnjak 5. klase, u privatnoj svojini investitora, na kome ne postoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.