NavMenu

Oracle Digital Day 2016 u Beogradu 9. novembra

Izvor: eKapija Petak, 04.11.2016. 14:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ronstik/shutterstock.com)Ilustracija
Kao i svake godine, kompanija Oracle organizuje konferenciju koja će se fokusirati na najnovije trendove u IT poslovanju. Ove godine vodeća tema je digitalna transformacija IT sistema koju sprovode kompanije uz primenu najmodernijih tehnologija, kao što su Cloud, mobilna rešenja, Big Data ili društveni mediji, kako bi povećale efikasnost poslovanja.

Najveća tehnološka konferencija kompanije Oracle u 2016. godini biće održana 9. novembra u beogradskom hotelu Crowne Plaza pod nazivom "Oracle Digital Day 2016" i obuhvatiće veliki broj problema u nekoliko tematskih sesija.

Razgovaraće se o Oracle sistemima, razvoju IT sistema, PaaS i IaaS – najmodernijim tehnološkim platformama u Cloudu, EPM i ERP sistemima, HCM rešenjima i iskustvu klijenata, odnosno cloud rešenjima koja obezbeđuju odlične odnose sa klijenatima.

Ove godine sve sesije će biti profilisane tematski kako bi odgovarale interesovanjima određenih ciljnih grupa, kao što su direktori IT odeljenja, odeljenja finansija, HR, marketinga, prodaje i podrške, kao i softver developeri.

Oracle Digital Day 2016 takođe će prikazati slučajeve primene određenih IT sistema koji rade na Cloud modelu, live demo sesije na kojima će biti prikazano kako funkcionišu digitalne tehnologije, a uključiće i motivišuće diskusije sa ekspertima, analitičarima i ostalim stručnjacima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije

Za 10 meseci zabrane izvoza robe šteta 200 mil EUR

Zbog zabrane trgovine srpskim proizvodima na teritoriji Kosova i Metohije od juna 2023. godine, pa do sada, domaća privreda beleži gubitak od 150 do 200 mil EUR. To Srbiji, ipak, ništa ne znači, kako navodi Bojan Stanić, pomoćnik direktora Sektora za strateške analize i usluge pri Privrednoj komori Srbije (PKS), jer vlasti u Prištini i dalje ne odustaju od svoje politike, tako da našoj zemlji ostaje samo da sabira gubitke, jer na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.