NavMenu

Colliers International Srbija proglašen najboljom konsultantskom kompanijom u Srbiji

Izvor: Promo Petak, 04.11.2016. 13:52
Komentari
Podeli

Ana VukovićAna Vuković
Colliers International Srbija sa ponosom obaveštava da je na tradicionalnom, godišnjem takmičenju "Euromoney Real Estate Awards", koje se organizuje dvanaestu godinu za redom, nagrađen priznanjem najbolje konsultantske kompanije u Srbiji u svih pet kategorija koje su za to bile namenjene.

Colliers Srbija tim proglašen je za najbolji u čak 5 kategorija - za najbolje savetnike i konsultante, najbolju agenciju/tim za izdavanje, najbolji tim za procene vrednosti, najbolji istraživački tim, najbolji tim investicionih menadžera.

Koncept takmičenja je bio takav da se krajnjim korisnicima i klijentima pruži prilika da kroz anonimno glasanje podrže svoje saradnike i izglasaju najbolje konsultante na tržištu Srbije u 2016. godini.

- Biti izglasan od strane svojih partnera za najbolju konsultantsku kompaniju u Srbiji prestižno je priznanje. Osvojene nagrade su veliki podstrek za naš tim i potvrda kontinuiranog napretka u nastojanju da izgradimo i održimo dugoročne i partnerske odnose sa našim klijentima. Uzajamna podrška i posvećenost naših partnera je naša najveca satisfakcija i predstavlja naš zajednički uspeh. Zato ove nagrade delimo sa našim partnerima. Ponosna sam na uspeh i ove nagrade su dodatno važne, jer su pokazatelj konkurentske prednosti, stabilnog rasta i uticaja koji smo stvorili na lokalnom tržištu i najbolja su motivacija za ulaganje u dugoročne ciljeve naše kompanije - izjavila je Ana Vuković, generalna direktorka Colliers International-a za Grčku i Srbiju.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Nacrt planskog dokumenta omogućava rušenje hotela Jugoslavija - U planu luksuzni hotel sa kazinom, kule do 155 metara i marina (FOTO)

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove grada Beograda stavio je na javni uvid Nacrt plana detaljne regulacije bloka 11 i dela bloka 10 u opštinama Zemun i Novi Beograd, koji obuhvata i hotel Jugoslavija Podsetimo, hotel Jugoslavija prodat je krajem marta jedinom zainteresovanom ponuđaču, kompaniji MV Investment doo iz Beograda, ćerki firmi Millenium team-a, u okviru imovine preduzeća Danube riverside po početnoj ceni od 3,18

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.