NavMenu

Mala hala u Kombank areni od marta 2017. u punoj funkciji - Vrednost radova 139 miliona dinara

Izvor: eKapija/Tanjug Petak, 04.11.2016. 11:41
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Kombank arena će od marta 2017. godine, prvi put nakon svoje izgradnje, biti u potpunosti u funkciji, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali nakon što je u četvrtak, 3. novembra, obišao radove na maloj sali arene.

Podsetio je da mala hala u Kombank areni, od kada je arena izgrađena, nikada nije bila u funkciji.

- Radovi su trenutno u toku, a grad je obezbedio 139 miliona dinara da se oni završe kako bi ova hala konačno bila stavljena u funkciju - rekao je Mali.

Naveo je i da veliki problem predstavljaju podzemne vode o čemu niko nije mislio, ali da će taj problem sada biti rešen.

Mali je istakao da je razgovarao sa izvođačima radova i da će rokovi biti ispoštovani. Gradonačelnik je najavio i da se planira dalje sređivanje Kombank arene.

- Planiramo da kupimo jednu medijsku kocku što je neophodno da se svaki sportski događaj ispromoviše na pravi način. Investiraćemo i u bezbednost, spoljašnost... - rekao je Mali.

Prema rečima gradonačelnika, fasada treba da bude drugačija, a betonski zidovi da budu iskorišćeni za multimedijalne displeje, da se boja promeni, stepeništa koja pucaju i pločice ispred promene...

Ugovor o radovima, inače, potpisan je sa kompanijom GK iz Beograda, koja je i nosilac posla, i kompanijom Banes inženjering. Rok za završetak svih radova je četiri meseca.
Ova sala je predviđena za pripremu, rekreaciju i zagrevanje sportista pred takmičenja u velikoj dvorani Kombank Arene, sa kojom je povezana toplom vezom i kao takva ima ključnu ulogu u organizovanju velikih sportskih takmičenja u Beogradu
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.