NavMenu

Grad Novi Sad predao objekat u zoni Sever 4 kompaniji Lear

Izvor: eKapija Utorak, 01.11.2016. 15:12
Komentari
Podeli

Sa primopredajeSa primopredaje
Grad Novi Sad uspešno je završio kompletnu izgradnju objekta u zoni Sever 4 namenjenog za fabriku kompanije Lear. Izgradnja je okončana prema ugovorenom planu i hala je predata u zakup toj kompaniji, saopštio je Grad Novi Sad.

Zapisnik o primopredaji objekta potpisali su u ime Grada Novog Sada gradonačelnik Miloš Vučević, u ime JP Poslovni prostor direktor Zoran Jovčić i u ime kompanije Lear Corporation Beograd opunomoćeni predstavnik Pavel Larinov.

JP Zavod za izgradnju grada bilo je ovlašćeno da u ime i za račun Grada bude investitor izgradnje hale namenjene za proizvodnu delatnost, spratnosti P, Vp i P+1, površine oko 28.000 m2, uz prateće objekte, a koja ima i Energetski pasoš. Izgradnja hale kao i parternog uređenja u potpunosti je završena. Plac na kojem je hala sagrađena je samo deo zemljišta od 57,5 hektara koje je država Srbija prošle godine besplatno ustupila Novom Sadu.

Ostaje slobodno još 40 hektara, a plan Grada je da opremi susednu parcelu i ponudi je potencijalnim investitorima.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.